Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, kaplanmış

Kaplanmış Biftek

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaplanmış Biftek



cipsli biftek - soslu biftek - soya soslu biftek nasıl pişirilir


Malzemeler:


Yarım kg dövülmüş biftek

1 paket peynirli cips

1 diş sarımsak

1 tatlı kaşığı hardal

2 çorba kaşığı soya sosu

2 adet yumurta

3 çorba kaşığı sıvı yağ

Tuz

Karabiber



Tarifi :


Tavaya sıvı yağ konur Biftekler renk alacak kadar kızartılır Diğer tarafta peynirli cips robottan geçirilerek toz haline getirilir


Karıştırma kabına toz cips, dövülmüş sarımsak, hardal, yumurta, soya sosu, karabiber ve tuz konur, iyice karıştırılır


Az kızarmış biftekler karışıma bulanır, yağlı kağıt serilmiş tepsiye sıralanır Önceden ısıtılmış 200 derece fırında nar gibi kızarana dek pişirilir


Not: Karışım katı olursa az su eklenebilir



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.