![]() |
Oktay Usta Kaburgalı Güveç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oktay Usta Kaburgalı GüveçKaburgalı Güveç Tarifi - Kaburgalı Güveç Yapılışı - Kaburgalı Güveç Nasıl Yapılır - Kaburgalı Güveç Malzemeleri Malzemeler: 750 Gr ![]() 4 Patates 2 Su B ![]() 1 Kase Domates Kurusu 2 Soğan 3 Diş Sarımsak 1 Kase Biber Sos 1 Çorba K ![]() Tuz Su Tane Karabiber Biberiye Hazırlanışı: Güveç kabını ocağın üzerine alıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biberiye yaprakları katıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Biber salçasını sulandırıp döküyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerini önce yağlı kağıt ardından folyo ile kapatıyoruz ![]() ![]() Fırından çıktıktan sonra folyo ve yağlı kağıtı çıkartıp servis ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|