Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kavurması, kurban

Kurban Kavurması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kurban Kavurması



Kurban Kavurması Tarifi - Kurban Kavurması Yapılışı - Kurban Kavurması Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kurban Kavurması

Malzemeler :


3 Kilo Dana Eti

250 Gr Kuyruk Yağı

1 Çay B Sıvıyağ

Tuz


Garnitürü İçin:

Kornişon Turşu

Acı Biber Turşusu

Kekik


Hazirlanisi :


Dana etini kuş başından biraz daha büyük doğruyoruz Sıvıyağ koyduğumuz geniş bir tencereye etleri koyup kendi suyu ile iyice yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz


Kuyruk yağını ayrı bir tavada eritiyoruz Kavurmamız piştikten sonra altını kapatmaya yakın tuzunu ve erimiş kuyruk yağını ekliyoruz


Piştikten sonra kornişon turşu, acı biber turşusu, biraz kekik ile birlikte servis ediyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.