Kurban Kavurması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kurban KavurmasıKurban Kavurması Tarifi - Kurban Kavurması Yapılışı - Kurban Kavurması Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kurban Kavurması Malzemeler : 3 Kilo Dana Eti 250 Gr Kuyruk Yağı1 Çay B SıvıyağTuz Garnitürü İçin: Kornişon Turşu Acı Biber Turşusu Kekik Hazirlanisi : Dana etini kuş başından biraz daha büyük doğruyoruz Sıvıyağ koyduğumuz geniş bir tencereye etleri koyup kendi suyu ile iyice yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz![]() Kuyruk yağını ayrı bir tavada eritiyoruz Kavurmamız piştikten sonra altını kapatmaya yakın tuzunu ve erimiş kuyruk yağını ekliyoruz![]() Piştikten sonra kornişon turşu, acı biber turşusu, biraz kekik ile birlikte servis ediyoruz
|
|
|
|