![]() |
Yoğurtlu Etler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoğurtlu EtlerYoğurtlu Etler Tarifi - Yoğurtlu Etler Nasıl Yapılır - Yoğurtlu Etler Malzemeleri Yoğurtlu Etler Malzemeler 3 Çorba kaşığı zeytinyağı 500 gr kuşbaşı et 1 Adet yumurta 2 Su bardağı yoğurt 1 Çay kaşığı tuz 1 Çay kaşığı karabiber Hazırlanışı 3 Çorba kaşığı zeytinyağını tavaya alıp, kızdırın ![]() Yarım kilo eti tavaya ilave edip, yağda kavurun ![]() Dilediğiniz miktarda karabiber ve tuz ekleyin ![]() Diğer tarafta yumurtayı tuzla çırpın ![]() Daha sonra yoğurda ilave edip, iyice karıştırın ![]() Orta boy bir fırın kabına etleri yayın ![]() Üzerine yoğurtlu karışımı gezdirin ![]() Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzeri kızarıncaya dek pişirin ![]() Pişen yemeği fırından aldığınızda üzerine karabiber serpip, dilerseniz sıcak pideyle servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|