Denizli Usulü Kuzu Kapama |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Denizli Usulü Kuzu KapamaDenizli Usulü Kuzu Kapama Tarifi - Denizli Usulü Kuzu Kapama Yapılışı - Denizli Usulü Kuzu Kapama Nasıl Yapılır - Denizli Usulü Kuzu Kapama Malzemeleri Malzemeler: 1 Kg kemikli kuzu eti (iri parça halinde ) 1 tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı karabiber 100 gr kuyruk yağı 250 gr un 1 bardak su 1 kaşık tuz Hazırlanışı: Toprak tencerede bütün malzemeleri toplayıp, un ile suyu hamur yapıp tencerenin ağzını sıkıca kapatıp fırında veya kor ateşte 3 saat pişirilir |
|