![]() |
Edirne Usulü Soğanlı Kapama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Edirne Usulü Soğanlı KapamaEdirne Usulü Soğanlı Kapama Tarifi - Edirne Usulü Soğanlı Kapama Yapılışı - Edirne Usulü Soğanlı Kapama Nasıl Yapılır - Edirne Usulü Soğanlı Kapama Malzemeleri Kış mevsiminde arpacık soğan denilen tohumluk küçük kuru soğan ile, koyun etinden ilkbaharda taze yeşil soğan ile süt kuzusu tabir edilen kuzu etinden yapılmaktadır ![]() Arpacık soğanlar veya ince kıyılmış yeşil soğanların beyaz kısımları tereyağında az kavrulup karabiber ve tuz ilave edilir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|