![]() |
Yumurtalı Biftek Sarması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yumurtalı Biftek Sarmasıet sarması basıl yapılır - yumurtalı biftek - jambonlu biftek Kullanılacak malzeme (4 kişi için): İnce dövülmüş 4 dilim biftek, (Süt danasından) 4 dilim jambon, 4 yaprak adaçayı, 4 haşlanmış yumurta, 1 bardak et suyu, 30 gram tereyağı, yeteri kadar tuz ve karabiber ![]() Yapımı: İyice dövülmüş biftek dilimlerinden her birinin üzerine birer tane jambon dilimi oturtun ![]() ![]() Sonra bu et sarmalarını tereyağı ve yeteri kadar tuz ve karabiberle birlikte bir tavaya koyarak ateşe oturtun ![]() ![]() ![]() Etler pamuk gibi olunca sarmaları tavadan süzerek çıkarın ve buzdolabına koyun ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|