![]() |
Mandalinalı Sığır Eti Yemeği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mandalinalı Sığır Eti YemeğiSığır Eti Yemeği Hazırlanışı - Mandalinalı Sığır Eti - Et Yemekleri 350 gr ![]() 2 tatlı kaşığı soya sosu 2 tatlı kaşığı ayrıca soya sosu 2 tatlı kaşığı cherry veya vermut 1 tatlı kaşığı taze zencefil rendesi veya 1 tatlı kaşığı toz zencefil 1/4 tatlı kaşığı beyaz biber 2 tatlı kaşığı kuru mandalina veya taze mandalina kabuğu rendesi 1,5 tatlı kaşığı toz şeker 1,5 tatlı kaşığı mısır nişastası 80 ml ![]() 1 tatlı kaşığı susam yağı 1 çorba kaşığı sıvıyağ Eti ince uzun şeritler halinde kesip derin bir kaba koyun ![]() ![]() ![]() Sıvıyağı bir Wok'ta veya altı kalın bir tavada kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanında sıcak, buharda pişmiş sade pirinç ile servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|