![]() |
Fırında Patlıcanlı Et |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Patlıcanlı EtFırında Patlıcanlı Et Tarifi - Fırında Patlıcanlı Et Yapılışı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır 200 gr dana eti 3 adet patlıcan 2 adet soğan 3 adet domates Tereyağı Sıvıyağ (patlıcanı kızartmak için) 2 Su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası 4 diş sarmısak Karabiber Tuz Patlıcanların kabuklarını alacalı olarak soyup yuvarlak olarak doğrayın ve tuzlu suda yarım saat bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada fırınınızı 200 dereceye ayarlayın ![]() Karışımı bir fırın kabına alın ve fırında yaklaşık 10 dakika pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|