![]() |
Mantarlı Et Sote |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Et SoteMantarlı Et Sote Tarifi - Mantarlı Et Sote Nasıl Yapılır - Mantarlı Et Sote Malzemeleri MALZEMELER 750 gr ![]() 2 paket mantar (bir paket yaklaşık 300-400 gr ![]() 1 kuru soğan 2-3 domates 2 sivri biber 1,5 – 2 yemek kaşığı biber salçası sıvıyağ tereyağ tuz, karabiber YAPILIŞI Etleri yıkayıp, tereyağ ile birlikte teflon yüzeyli yayvan bir tencerede kapağı kapalı bir şekilde, hiç su koymadan pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir tavada, rendelenmiş soğan sıvıyağda sotelenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra etler de tavaya alınıp hepsi birlikte mantarların suyuyla biraz daha pişirilir ![]() Patates püresi ile beraber servis etmenizi öneririm ![]() Bu yemeği ayrıca fıstıklı pilavla servis ettim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|