![]() |
Sarımsak Aşı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarımsak Aşı![]() Malzemeler : • 1 kg ![]() • 500 gr ![]() • 1 kg ![]() • 1 çorba kaşığı un • 1 adet yumurta • 1 su bardağı nohut • 1 çorba kaşığı zeytinyağı • 1 tutam hasbir (safran) • Yeterince tuz,nane,su Tarifi: Önce et tencerede kavrulur,içine tuz ve su ilave edilip,nohudu konur ![]() ![]() ![]() ![]() Sarımsak çabuk pişeceğinden ocaktan almadan birkaç dakika önce ayrı bir kapta yoğurt,un ve yağ iyice çırpılır ![]() ![]() ![]() Aktarma sırasında yemek sürekli karıştırılır ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|