![]() |
Kıvırcıklı Kuzu Kapama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıvırcıklı Kuzu Kapamakuzu kapama nasıl yapılır - kuzu kapama yapılışıMalzemeler: - 1 adet patates - 1 adet kıvırcık marul göbeği - 350 gr ![]() - 1 adet soğan - 1 adet havuç - yarım demet dereotu - yarım çay bardağı sıvı yağ - 1 kaşık margarin - tuz, karabiber Hazırlanışı: Etleri düdüklü tencereye alıp, üzerini 3 parmak aşacak kadar su ve tuz ilave edin ![]() ![]() ![]() Havucu ilave edip, 3-5 dakika sote edin ![]() ![]() ![]() Ateşten almadan önce, kalın doğranmış kıvırcık marulunu ilave edin ve ocağın altını kapatın ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|