![]() |
Üzümlü Hindi Göğsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üzümlü Hindi Göğsü![]() Malzemeler : 1 kg Hindi göğüs eti 200 gr minik soğan ½ tatlı kaşığı toz şeker 2-3 yemek kaşığı balsamik sirke 250 ml portakal suyu 250 ml tavuk suyu 4 sap fesleğen 2 adet defne yaprağı 500 gr karışık üzüm ½ yemek kaşığı nişasta 3 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz, karabiber Hazırlanışı: Tuzlayıp karabiber döktüğünüz eti kızgın yağda kızartın ![]() ![]() Kalan portakal suyunu, tavuk suyu, fesleğen ve defne yaprağı ile birlikte ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuz, karabiber ve sirke ile tatlandırıp etle birlikte servis yapın ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|