![]() |
Püre Yorganında Uyuyan Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Püre Yorganında Uyuyan Tavuk![]() Malzemeler : ½ kg bezelye (dondurulmuş) 250 gr kuşbaşı tavuk eti 2 soğan ½ cay bardağı sıvıyağı 1 corba kaşığı salca 1 tatlı kaşığı tuz ½ tatlı kaşığı karabiber Püresi icin 5 (orta boy) patates 3 corba kaşığı sıvıyağı ½ tatlı kaşığı tuz Hazırlanışı: Patatesleri haşlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bezelyelerin üzerine gececek kadar sıcak su ilave ediyoruz ve bezelyeler yumuşayana kadar pişiriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krema sıkmı torbasına patates püresini dolduruyoruz, bezelyelerin üzerine sıkıyoruz ve fırının üsten 2 ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|