![]() |
Hardallı Tavuk Kızartması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hardallı Tavuk Kızartmasıhardallı tavuk kızartması mal: 4 adet tavuk göğüsü 2 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı hardal 2 çorba kaşığı ekmek içi 1 yumurta 1 su bardağı galeta unu tuz karabiber kızartmak için sıvıyağ tavuk gögüslerini et döveceğiyle inceltin ![]() ![]() üzerine eşit hardal sürün 2 çorba kaşığı yumuşamış tereyağını eşit tavuk göğüşüne sürün ekmek içlerinide eşit pay edin tavuklara tavuk göğüslerini rulo gibi sarın tek tek açılmaması için kürdanla tuturun çırpılmış yumurtaya tavuk göğüslerini bulayın ardındanda galeta ununa bulayın ardından kızgın yağda çevirerek kızartın iyice kürdanı çıkarın kolay gelsin yanında patates püresi , haşlanmış bezelye havuç ve brokoli ile servis yapın |
![]() |
![]() |
|