![]() |
Ayvalı Hindi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayvalı HindiAyvalı Hindi Tarifi - Ayvalı Hindi Yapılışı - Ayvalı Hindi Nasıl Yapılır - Ayvalı Hindi Malzemeleri ![]() İçindekiler: 1 paket Banvit Hindi Kalça Kuşbaşı 4 çorba kaşığı tereyağı 2 adet orta boy soğan (iri doğranmış) 1 adet domates (küp doğranmış) 1 tatlı kaşığı tozşeker 2 adet küçük ayva 2 su bardağı su (kaynar) Tuz, karabiber (arzu edilen miktarda) Isıtılmış yağda soğanları yumuşayıp sararıncaya kadar 4 dak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayvaların kabuklarını soyun ![]() ![]() Ayvaları, su, tuz ve karabiberi etlere katıp, tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte ayvalar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20 dak ![]() ![]() Pirinç veya bulgur pilavı ile servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|