Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hellimli, tavuk

Hellimli Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hellimli Tavuk



Hellimli Tavuk Tarifi - Hellimli Tavuk Nasıl Yapılır - Hellimli Tavuk Malzemeleri


Hellimli Tavuk


Yarım tavuk göğsü

2 adet dolma biber

2 adet domates

200 gr hellim peyniri

2 çorba kaşığı margarin

1 çorba kaşığı sıvı yağ

1 tatlı kaşığı nişasta

karabiber

tuz



Tereyağını tavada eritip uzun uzun kestiğimiz tavuk göğsünü ilave edip İki tarafınıda kızartın Tavukları fırın tepsisine çıkarın ve tavadaki yağa sıvı yağı ekleyin Uzun uzun doğradığınız biberleri ve daha sonra rendelenmiş domatesler ve peyniri de tavaya koyun 1-2 dk sonra nişasta, tuz ve karabiberini serpin Soteledikten sonra tavuk etlerinin üzerine dökün 190 derecede ısıttığımız fırında kızarana kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.