![]() |
Acı Soslu Hindi Budu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Soslu Hindi BuduAcı Soslu Hindi Budu Tarifi - Acı Soslu Hindi Budu Nasıl Yapılır - Acı Soslu Hindi Budu Malzemeleri Acı Soslu Hindi Budu 4 hindi budu (haşlanmış) 4 tatlı kaşığı hardal 1 çorba kaşığı domates salçası 1 kahve kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 kahve kaşığı pul kırmızı biber 2 çorba kaşığı tereyağ (eritilmiş) Hardal, salça, karabiber, tuz ve pul kırmızı biberi yayvan bir tabakta karıştırınız ![]() Küçük, keskin bir bıçakla butların iki yanlarını düzgünleştirip, bir fırça ile erimiş yağı üstlerine sürünüz ![]() ![]() Önce ızgaranızı orta sıcaklıkta kızdırınız ![]() Butları marinaddan alıp ızgara tepsisine yerleştirerek 10 dakika, her yanları gevrek ve nar gibi olana kadar pişiriniz ![]() Izgaradan alıp servis ediniz ![]() Not: Acı soslu hindi budu için göğüs yada kanatlar da kullanılabilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|