![]() |
Egzotik Piliç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Egzotik PiliçTavuk Yemeği - Piliç Nasıl Pişirilir - Egzotik Piliç Tarifi Malzemeler 1 adet piliç 1 tutam safran 5 su bardağı su İçi için: 6-7 adet taze kayısı 3 diş sarımsak 2 çorba kaşığı çekirdek içi 2 çorba kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı badem içi Kimyon, tuz Üzerine: 1 çorba kaşığı tereyağı Taze biberiye yaprakları Hazırlanışı Temizlenmiş pilici, safranı kaynamış suda 15 dakika haşlayın ![]() ![]() ![]() Sıcak suda beklemiş ve kabukları soyulmuş badem içi, kimyon ve tuzu ilave edip bütün malzemeyi karıştırın ![]() ![]() ![]() Biberiye yapraklarını tereyağmda soteleyip, fırından aldığınız pilicin üzerine gezdirin ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|