![]() |
Türkmen Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkmen KebabıTürkmen Kebabı tarifi - Türkmen Kebabı yapılışı - Türkmen Kebabı malzemeleri Malzemeler 4 adet tavuk göğüs 1 su bardağı erişte 2 tatlı kaşığı bitkisel margarin 1 adet orta boy kuru soğan (halka şeklinde doğranmış) 4 adet yeşil soğan (uzun uzun doğranmış) 2 adet kırmızı biber (ince ince kıyılmış) 2 adet yeşil biber 1 çay kaşığı hardal 2 yemek kaşığı soya sosu 2 su bardağı su Yapılışı Öncelikle, erişteyi bir tencerede 1 tatlı kaşığı margarinle pembeleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|