Kolay Çulluk |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kolay ÇullukKolay Çulluk Tarifi - Kolay Çulluk Yapılışı - Kolay Çulluk Nasıl Yapılır - Kolay Çulluk Malzemeleri Tencereye bir miktar tereyağı, kıyılmış 1-2 diş sarımsak, tuz, biber koyunuz Yolunmuş, temizlenmiş ve incikleri karnına iliştirilmiş 2 çulluğu içine atınız, kuvvetli ateşte 8 dakika çevirdikten sonra yarım bardak et suyu, 3-4 limon suyu ilâve ediniz Kaynamağa başlayınca hafif ateşe alınız, pişince çullukları çıkarıp tabağa yerleştiriniz Kalan suyun yağını alınız, salçayı 1 - 2 kaşık Esmer Meyane ile karıştırınız, çullukların üstüne gezdiriniz
|
|
|
|