![]() |
Sebzeli Keklik Kızartması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Keklik KızartmasıSebzeli Keklik Kızartması Tarifi - Sebzeli Keklik Kızartması Yapılışı - Sebzeli Keklik Kızartması Nasıl Yapılır - Sebzeli Keklik Kızartması Malzemeleri 4 adet keklik Maydanoz kökü 3 çorba kaşığı sadeyağ Defne yaprağı 1 soğan 1 domates Yeteri kadar tuz 1 adet havuç 1 adet kereviz Bir kap içinde 3 kaşık yağ ince kesilmiş soğan, sebzeler ve keklikler orta ateşe konur ![]() ![]() ![]() Not: Kekliğin içinden çıkarılan ciğer ve diğer takımlar tereyağında kavrulur ve kızarmış ekmek üzerine sürülerek kanepe yapılabilir ![]() |
![]() |
![]() |
|