Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
küladı, yörük

Yörük Küladı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yörük Küladı



Yörük Küladı Tarifi - Yörük Küladı Nasıl Yapılır - Yörük Küladı Malzemeleri



Yörük Küladı



Malzemeler


100 gram tavuk göğsü

100 gram kuzu eti

2 adet sivri biber

2 adet domates

1 çorba kaşığı zeytinyağı

1 diş kıyılmış sarımsak

4 adet mantar

2 kök roka

1 çay kaşığı balzamik sirke

1 çay kaşığı soya sosu


Yapılışı


Domatesleri ve biberleri ikiye bölüp közleyin Daha sonra kabuklarını soyup kenara alın Tavuk ve kuzu etlerini kuşbaşından biraz daha iri doğrayıp ızgarada pişirin Daha sonra her parçayı ikiye bölüp bir tavaya alın Üzerine zeytinyağı ve sarımsak ekleyip 1-2 dakika kavurun Doğranmış mantarı ilave edip 5 dakika daha pişirin Domates ve biberi yeniden ikiye bölüp tavaya ekleyin İri doğranmış roka, balzamik sirke ve soya sosunu ilave edin Tuzunu ayarlayın Rokanın rengi dönene kadar pişirip ocaktan alın Etli pilavla birlikte servis yapın Afiyet olsun


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.