![]() |
Kerevizli Tavuk Mantısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kerevizli Tavuk MantısıKerevizli Tavuk Mantısı Tarifi - Kerevizli Tavuk Mantısı Yapılışı - Kerevizli Tavuk Mantısı Nasıl Yapılır - Kerevizli Tavuk Mantısı Malzemeleri 1 adet kereviz (rende yada sap) 1 adet sogan Nane Tuz 2 dis sarimsak 1-2 yesil biber 2 Kasik soya sosu 250 gr ![]() 150 gr ![]() 1 yumurta 250 gr ![]() Harc: Kereviz saplarini yada kereviz rendesini tavaya koyun ![]() ![]() Hamur: 150 gr ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru genis karelere kesip, iclerine harc koyun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|