![]() |
Mantarlı Tavuklu Lazanya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Tavuklu LazanyaMantarlı Tavuklu Lazanya Tarifi - Mantarlı Tavuklu Lazanya Nasıl Yapılır - Mantarlı Tavuklu Lazanya Malzemeleri Malzemeler - 1 kutu lazanya (Barilla’nın tırtıksız lazanyalarından) Beşamel Sos - 1 lt ![]() - 1 su bardağı un - Unu kavuracak miktarda sıvı yağ - 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi İç Harcı - 1/2 kg ![]() - 800 gr ![]() - 2 adet kuru soğan - Birer yemek kaşığı domates ve biber salçası - 1 tatlı kaşığı köri (bu miktar artırılabilir) Yapılışı 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|