Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ananas, bonfile, piliç, safranlı

Ananas Ve Safranlı Piliç Bonfile

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ananas Ve Safranlı Piliç Bonfile



Ananas Ve Safranlı Piliç Bonfile Tarifi - Ananas Ve Safranlı Piliç Bonfile Nasıl Yapılır - Ananas Ve Safranlı Piliç Bonfile Malzemeleri



Malzeme

Sos İçin

200 Gr Tavuk Bonfile

2 Dilim Halka Ananas

8 Adet Mantar

4 Adet California Biberleri

1/4 Adet Avokado

1 Çorba Kaşığı Sıvıyağ

1 Çay Kaşığı Tuz

1 Dilim Halka Ananas

1/2 Çay Kaşığı Safran

1/2 Su Bardağı Krema



Yapılışı:

Tavuk bonfileyi kağıt şeklinde dövüp açalım İçine minik doğranmış ananası, avokadoyu, biberleri, mantarları, tuzu ve rendelediğimiz kaşar peynirini koyup rulo şeklinde saralım Geniş bir tavaya sıvıyağ koyalım Isınınca rulo tavuğu tavaya alıp önlü arkalı iyice pişirelim Küçük dilimlere bölüp bir servis tabağına alalım

Öte yandan safranlı sosu hazırlayalım Kremayı bir tavaya alalım Açmak için su ekleyelim Küp kesilmiş ananasları ve safranı ekleyelim, soteleyelim Sıcak sıcak tabağa aldığımız bonfilenin üzerine dökelim

Bu yemeği dilersek haşlanmış brokoli, karnabahar, Brüksel lahanasıyla servis edebiliriz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.