![]() |
Kremalı Mantarlı Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Mantarlı TavukKremalı Mantarlı Tavuk Tarifi - Kremalı Mantarlı Tavuk Nasıl Yapılır - Kremalı Mantarlı Tavuk Malzemeleri Malzeme Listesi Yarım Kilogram Tavuk (Kuşbaşı Doğranmış) 1 Tatlı Kaşığı Tereyağı 1 Yemek Kaşığı Fesleğen 1 Tatlı Kaşığı Kekik 1 Çay Kaşığı Karabiber 1 Adet Defne Yaprağı Yarım Kilogram Mantar 1 Çay Kaşığı Köri 1 Kutu Krema 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Adet Limon 1 Adet Soğan (Orta Boy) Kremalı Mantarlı Tavuk Nasıl Yapılır? 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 Soğanı önce ikiye bölün ve yarım ay şeklinde ince ince doğrayarak, suyunu çekmiş tavukların üzerine ekleyin ve bir süre yüksek ateşte soteledikten sonra altını kısın ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|