![]() |
Tavuk Şöleni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Şöleni![]() Malzemeler : 4 adet tavuk budu, 300 gr ![]() 100 gr,galeta unu, 2 çorba kaşığı un, 2 adet yumurta, 2 diş sarımsak, 1 çorba kaşığı süt, 1 çorba kaşığı sıvıyağ, 1 çay kaşığı tuz,karabiber, 1 çay kaşığı kırmızıbiber, Kızartmak için sıvıyağ Hazırlanışı: Tavuk butlarının dersini çıkartın ![]() Bir kapta sütü, unu, yağı,baharatları ve mısır gevreğini karıştırıp butları bu karışıma iyice bulayın ![]() Kızgın yağda butları kızartın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|