Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
söğüşü, tavuk

Tavuk Söğüşü

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Söğüşü



Tavuk Söğüşü Tarifi - Tavuk Söğüşü Yapılışı - Tavuk Söğüşü Malzemeleri

Tavuk söğüşü malzemeleri


* 1 adet tavuk

* 1 adet orta boy soğan

* 1 adet orta boy havuç

* 5-6 sap kereviz yaprağı

* 4 kahve kaşığı tuz

* 12 bardak su


Tavuk söğüşü tarifi


Tavuğu bol suyla iyice yıkayıp sonra kurulayın Soğanı soyup dörde bölün Havucun üstünü kazıyıp yıkayın ve kalın kalın doğrayın Kereviz saplarını yıkayıp kalın kalın doğrayın Bir tencereye 12 bardak su koyun Tavuğu ve bütün malzemeyi tencereye ilave edin Kapağını kapatarak ateşte tavuğu pişirmeye başlayın Suyun üstünde meydana gelen köpükleri alıp atın Tavuk iyice pişince tencereden alın, soğumaya bırakın Bir servis tabağına yeşil salata yaprakları serin Tavuğu bütün olarak veya parçalara ayırıp tabağa yerleştirin Etrafını domates dilimleri, lop yumurta dilimleri, turp ile süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.