Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
jöleli, yumurta

Jöleli Yumurta

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Jöleli Yumurta



1 Kalıpların alt kısmına biraz jöle koyarak buzdolabında dondurun Jambon ya da maydanozla süsleyiniz

2 Yumurtaları kaynamış suda kabuksuz pişirin, bir peçetenin üstüne koyarak süzün, keserek şekil verin ve yavaşça kalıplara yerleştiriniz

3 Kalıpları jöle ile doldurmayı tamamlayın Tekrar buzluğa koyun ve tamamen donduğuna emin olmadan kalıplardan çıkartmayınız

4 Kalıpları ılık suya sokun, böylece kalıplardan çıkartınız Yumurtalar sert haşlanmışsa, süslerinizi yumurtanın üstüne yapınız

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.