Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabak, kalye, zeytinyağli

Zeytinyağli Kabak Kalye

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağli Kabak Kalye



MALZEMELER

3 adet kabak

3 adet havuç

3-4 adet sivri biber

1 adet soğan

1 domates

3 çorba kaşığı zeytin yağı

½ çorba kaşığı domates salçası

½ çorba kaşığı biber salçası

Tuz, kırmızı biber
YAPILIŞI:

Bir tencereye yağı koyun Soğanı küp küp doğrayın, tencereye koyun ve pembeleşinceye kadar kavurun Salçayı ekleyin Biberleri ince ince doğrayın ve yumuşayıncaya kadar pişirin Havuçların ve kabakların kabuklarını soyun ve küçük küpler halinde doğrayın Domatesin kabuklarını soyun ve küçük küçük doğrayarak ekleyin Tuzu ve kırmızı biberi ekleyin Yarım su barağı sıcak su ekleyin ve kısık ateşte 30-45 dakika pişirin Sıcak veya soğuk olarak servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.