![]() |
Zeytinyağli Kereviz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağli Kereviz1 Kg Kereviz 2 adet orta boy Havuç 2 adet orta boy Patates 10 adet Arpacık Soğan 1 çay bardağı Zeytinyağ 1 küçük demet Maydanoz 1 adet Limon 2-3 bardak Su yeterince Tuz Malzemeler ; 4 kişi için Tencereye zeytinyağ katılır ![]() ![]() Kerevizler temizlenir ![]() ![]() ![]() ![]() Kerevizlerin suyu süzülerek, tenceredeki soğan ve havuçların üzerine katılır ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinyağlı yemekler pişirildikleri tencerede soğumaya bırakılır ![]() Servis yapılırken, üzerine kıyılmış maydanoz serpilir ![]() |
![]() |
![]() |
|