![]() |
Labneli İzgara Kabak Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Labneli İzgara Kabak SarmaLabneli Izgara Kabak Sarma Tarifi - Labneli Izgara Kabak Sarma Nasıl Yapılır - Labneli Izgara Kabak Sarma Malzemeleri Malzemeler: 2 adet orta boy kabak 4 yemek kaşığı Pınar Labne 2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri Dereotu Zeytinyağı Yapılışı: 1- Kabakların saplarını kesin ve çok derine kaçmadan soyun ![]() 2- Soyduğunuz kabakları boyuna 1 cm kalınlığında dilimleyin ![]() ![]() 3- Tost makinenizi ya da elektrikli ızgaranızı en yüksek dereceye ayarlayıp kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirin ![]() 4- Labne peyniri ve kaşar peynirini bir kâsede iyice karıştırın ![]() 5- Pişen kabağı tezgâha alın ve içine bir parça peynirli karışımdan koyarak rulo yapın ![]() ![]() 6- Dereotlarıyla süsleyerek, ılık ya da soğuk servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|