Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
barbunya, konserve

Barbunya Konserve

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Barbunya Konserve



Barbunya Konserve Yapılışı - Konserver Barbunya - Barbunya Nasıl Konserve Saklanır - Barbunya Konserve




2 kg için

2 kg'lık kavanoz

2 kg barbunya

Su


Barbunyaların içini çıkarın 1 litre suyu tencerede kaynatın Barbunyaları ilave edin 4 dakika kaynatın Barbunya tanelerini suyun içinden delikli kepçeyle çıkarın Kavanozlara doldurun Barbunyaları haşladığınız su ılındıktan sonra kavanozlara doldurun Kavanozların kapağını sıkıca kapatın Tersyüz edin tçi su dolu bir tencereye, kapaklar altta kalacak şekilde yerleştirin 1 saat kaynatın Suyun içinden çıkarın Kavanozlar soğuyana dek bekletin Serin bir yerde tüketeceğiniz güne dek bekletin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.