Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
sarımsak, taze, turşusu

Taze Sarımsak Turşusu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Sarımsak Turşusu



Taze Sarımsak Turşusu Tarifi - Taze Sarımsak Turşusu Nasıl Yapılır - Taze Sarımsak Turşusu Malzemeleri





Malzemeler

Kurutulmamış taze sarımsak

1 litre su

6 yemek kaşığıtuz

2 yay bardağı sirke

tane kişniş


Sarımsak Turşusu Yemek Tarifleri


Hazırlanış

sarımsakları soyun ve kavanoza koyun Suyu kaynatın ve sıcak iken tuzu ve kişniş tanelerini ekleyerek tuzu eritinSoğuyan suya sirkeyi ekleyin ve kavanoza sarımsakların üzerine kavanozun ucuna kadar doldurunKapağını kapatın ve 2 hafta kadar bekletin


afiyet olsun



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.