Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çiroz2

Çiroz-2

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çiroz-2



Çiroz Tarifi - Çiroz Nasıl Yapılır - Çiroz Malzemeleri


ÇİROZ (Palamut)


Palamudun zayıf zamanında küçük boylularını ayırıp başını çıkararak karnını yarınız İçini temizledikten sonra iyice yıkayıp, süzülmesi için kuyruğundan asınız Kemiği bir yanında kalacak şekilde ayırmayarak uzunlamasına yarıp ve hafifçe dövüp düzleyerek ince tuz içinde 24 saat bırakınız Sonra gergin durması için tahta şişlere geçirip kuyruğundan bağlayıp üzerine ince tülbent sararak güneşe karşı rüzgârlı bir yere asınız İyice kuruduktan sonra istediğiniz zaman yemek için kaldırıp saklayın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.