Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alıcaz, başka, maçı, yok, yolu

Bu maçı alıcaz, başka yolu yok!

Eski 08-17-2006   #1
[KAPLAN]

Bu maçı alıcaz, başka yolu yok!

Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, dün tempoyu yükseltti

Çift antrenmanla provalara devam eden Karadeniz temsilcisinin yarın ve cuma günü ise tek idman yapacağı bildirildi Lazaroni, dünkü çalışmada geride kalan süreçte yapılan hataları oyuncularına teker teker anlatırken, “Sezon başındayız, kredimiz var ama bunu iyi kullanmalıyız Antep maçı çok önemli Galibiyete ihtiyacımız var ve bunu sizden bekliyorum” sözleriyle oyuncularını uyardı Bu arada hücum varyasyonlarına ağırlık veren Brezilyalı’nın Antep’e karşı atak bir futbol sergilemesi bekleniyor Öte yandan idmana milli oyuncuların dışında ağrıları olan Celalettin de katılmadı ve düz koşuyla yetindi

Diğer Haberler
Yönetimden moral yemeği

Teknik direktör Lazaroni, futbolcularının motivasyonunu yükseltmek için elinden geleni yaparken, Brezilya’lı hocaya moral vermek de yönetime düştü Bordo-Mavili takımın yönetim kurulu üyelerinden Kahraman Altuntaş, Lazaroni ve ekibiyle önceki akşam bir yemekte buluştu Organizasyona asbaşkan Haşim Sayitoğlu’nun yanı sıra yönetim kurulu üyesi Ahmet Uğur Zihni de katıldı Gece, oldukça keyifli anlara sahne olurken, idareciler, “Bizim morale ve desteğe ihtiyacımız var Sezonun daha çok başındayız Aldığımız birkaç başarısız neticenin abartılması yanlış Sorumluluk sahibi olan kişiler takımın eksiklerini biliyor ve gidermek için uğraşıyor Kısa bir süre içinde herkesin özlemini duyduğu Trabzonspor’un sahne alacağından eminiz” açıklamasını yaptı

Adnan için de temaslar var
Sol kanat sorununu Brezilya’dan bir yabancıyla çözmek üzere olan Trabzonspor, kadrodaki alternatifleri çoğaltabilmek için iç transferde de Adnan Güngör defterini yeniden açtı Samsunspor kulübüyle daha önce de görüşen ancak fiyat konusunda uzlaşma sağlayamayan Bordo-Mavililer’in Kırmızı-Beyazlı ekibin kapısını bir kez daha çalacağı öğrenildi Resmi teklifin en kısa zamanda tekrarlanacağı vurgulandı

Yattara’ya ‘geç kalma’ uyarısı
Neredeyse Türkiye’ye tüm dönüşleri rötarlı olan Yattara’nın Gine Milli Takımı’nın Kamerun ile oynayacağı maç için Fransa’ya gitmesi teknik heyeti ve yönetimi ister istemez bir endişeye sevk etti Bugün akşam saatlerine kadar Trabzon’a dönmesi beklenen Yattara’yı hem teknik direktör Lazaroni’nin hem de yöneticilerin geç kalmaması konusunda uyardığı ve bir kez daha aynı sorunun tekrarlanması halinde ağır para cezasının gündeme gelebileceği ifade edildi

Marcelinho kapış kapış
Yeni sezon öncesinde çok sayıda transfer yaparak kadrosunu güçlendiren Trabzonspor’un ürün satışlarında da gözle görülür bir artış olduğu öğrenildi İlk iki haftadaki başarısız sonuçlara rağmen Puma’nın ürettiği formaların beğeni topladığı vurgulanırken, en çok talebin ise takımın Brezilya’lı yıldızı Marcelinho’nun formasına olduğu kaydedildi TS Club idarecileri, başarılı sonuçların gelmesinin ardından satışların daha da artacağını düşünüyor

Stadımızın yeri değişmesin
Nuri Albayrak ve ekibinin önemli projelerinden biri olan stat konusundaki çalışmalar sürerken, taraftarlar arasında yapılan anketlerden de çarpıcı sonuçlar çıkıyor Hollandalı bir firmayla temas halinde olan yönetim, kendilerine ulaşan planları inceleyip, son kararı vermek için beklerken, tribünleri dolduran Bordo-Mavililer, yeni stadın da Avni Aker’in olduğu araziye yapılması fikrinde birleşti Taraftar sitelerindeki ankette yükde 50’yi aşan bir çoğunluk, “Stadımız aynı yere yapılsın” derken, diğer seyircilerin bir bölümü stadın şehir dışına taşınması gerektiğini savundu, bir kısım ise şehir merkezi daha uygun buldu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-18-2006   #2
Cihan

Bence, yeni stat başka bir yere yapılmalı, daha geniş bir araziye Fazla şehir dışında olmamalı ama meydana yaparlarsa da komik görüntülerle karşılaşırız Yönetim beni ne kadar kâle alır bilmiyorum ama : ) benim düşüncem bu Yeni stadın kapasitesinin ne olacağı da merak konusu Gerçi bötle giderse bize üç bin beş bin arası bir kapasite yetecek gibi gözüküyor ama hadi yine iyimser olalım
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com