Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlama, sosu

Haşlama Et Sosu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Haşlama Et Sosu



et sosu tarifleri - et sosu nasıl yapılır
Haşlama et sosu malzemeleri (4 kişilik)


* 1 diş sarımsak

* 3 dilim bayatlamış tost ekmeği

* 1 kaşık sirke

* 5-6 kaşık zeytinyağı

* Yarım kaşık kırmızı biber

* Tuz

Haşlama et sosu tarifi


1 Etinizi haşlayın Et haşlanırken sarımsağı döverek bir kenara ayırın

2 Tost ekmeklerinin kabuklarını elinizle ya da bıçakla çıkarın İçini parçalayarak genişçe bir kasede 4 kaşık (ya da ne kadar gerekiyorsa) soğuk suyla ıslatın

3 Islattığınız tost ekmeklerini 3-4 dakika dinlendirin Sonra bir çatalla iyice ezin ve diğer malzemeleri karıştırın Et haşlanınca bu sosu üzerine yayarak servis yapın

Oktay Usta

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.