![]() |
Yeşil Salça |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşil SalçaKullanılacak malzeme 1/2 bardak zeytinyağı, 1 yumurta, 1 çorba kaşığı sirke, 1/2 diş sarmısak, 2 tuzlu sardalye balığı, 1 çorba kaşığı ekmek tozu, 1 çorba kaşığı kapari, 2 kornişon, 1 demet maydanoz, yeteri kadar karabiber ve tuz ![]() Yapımı : Maydanozları iyice temizleyip yıkadıktan sonra ince ince doğramalı ![]() ![]() Sardalyeyi temizlemeli, iyice yıkadıktan sonra kemiğini çıkarmalı ve ince ince doğramalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salça iyice karışınca sıcak ya da soğuk haşlanmış et yemeğiyle birlikte servis yapılır ![]() |
![]() |
![]() |
|