![]() |
Arnavut Çullaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arnavut ÇullamasıArnavut Çullaması Tarifi - Arnavut Çullaması Nasıl Yapılır - Arnavut Çullaması Malzemeleri Malzemeler * 4 adet orta boy Patlıcan * 1/2 Limon Suyu * 1 kase Un * 2 adet Yumurta * 1 adet Soğan * 2 çorba kaşığı Sıvı Yağ * 300 gr yağsız Kıyma * 5 adet Sivri Biber * 8 diş Sarımsak * 3 adet orta boy Domates * 1/2 demet Maydanoz * 1 kahve fincanı Su * Tuz * Karabiber * Kızartmak İçin : * Sıvı Yağ * * 4 Kisilik * Mutfak: Türk Hazırlanışı Ön hazırlık olarak patlıcanları 1 parmak kalınlığında halkalar şeklinde dilimleyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|