Kuzu Etli Arapsaçı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuzu Etli Arapsaçı![]() Malzemeler: 350 gr kuzu eti2 havuç 8 arpacık soğan 6 minik patates 1 demet arapsaçı mısırözü yağı tuz, karabiber su Terbiyesi için: 1 çorba k un1 yumurta sarısı Hazırlanışı: Tencereye sıvıyağı alın Üzerine 350 gr kuzu etini ilave edin 2 adet havucu küp kesin Tencereye etlerin üzerine arpacık soğanları ve havuçları ilave edin Etleri soteletyin 1 demet arapsaçını kesin Tencereye etlerin üzerine arapsaçını alın Üzerine tuz ve karabiber ilave edin Arpacık soğanları ilave edin![]() Daha sonra patatesleri küp olarak kesin ve tencereye ilave edin Terbiyesi içinn ise karıştırma kabına su,1 çorba kaşığı un ve 1 adet yumurta sarısını ilave edin ve karıştırın Tencereye en son olarak terbiyei ilave edip bir taşık kaynadıkan sonra ocağın altını kaptın![]() |
|
|
|