Kuzu Etli Arapsaçı |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuzu Etli ArapsaçıMalzemeler: 350 gr kuzu eti 2 havuç 8 arpacık soğan 6 minik patates 1 demet arapsaçı mısırözü yağı tuz, karabiber su Terbiyesi için: 1 çorba k un 1 yumurta sarısı Hazırlanışı: Tencereye sıvıyağı alınÜzerine 350 grkuzu etini ilave edin2 adet havucu küp kesinTencereye etlerin üzerine arpacık soğanları ve havuçları ilave edinEtleri soteletyin1 demet arapsaçını kesinTencereye etlerin üzerine arapsaçını alınÜzerine tuz ve karabiber ilave edinArpacık soğanları ilave edin Daha sonra patatesleri küp olarak kesin ve tencereye ilave edinTerbiyesi içinn ise karıştırma kabına su,1 çorba kaşığı un ve 1 adet yumurta sarısını ilave edin ve karıştırınTencereye en son olarak terbiyei ilave edip bir taşık kaynadıkan sonra ocağın altını kaptın |
|