![]() |
Çerkez Barbunyası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çerkez BarbunyasıMalzemeler: ? 1 kg barbunya ? 1/2 su bardagi zeytinyagi ? 2 adet sogan ? 1,5 su bardagi su ? 3 adet domates ? 200 gr ceviz ? 2 dilim bayat ekmek içi ? 3 dis sarmisak ? 1 fincan süt ? 1 tatli kasigi tuz ? 1 tatli kasigi seker ? 1 tatli kasigi pul biber ? 3 yemek kasigi sivi yağ Hazırlanışı: Barbunyayi 5 dakika kaynar suda haslayip süzün ![]() ![]() Pembelesince küp dogranmis domatesleri ilave edip kavurmaya devam edin ![]() ![]() Pisirdikten sonra barbunyalari süzgece alin ![]() ![]() Içine süt ilave edin ![]() ![]() ![]() Üstüne kizdirilmis biberli yag gezdirip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|