![]() |
Kereviz Pane |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kereviz PaneMalzemeler 1 Kg ![]() 100 gr ![]() 1 Yemek Kaşığı Limon Suyu Tuz, Karabiber 2 Adet Yumurta 60 gr ![]() 3-4 Dilim Limon 60 gr ![]() 150 ml ![]() Yemeğin Tarifi Kerevizleri soyun, ikiye bölün, 1 cm ![]() ![]() Tuzlu ve limonlu suda limon dilimlerini de ilave ederek 15 dakika haşlayın ![]() Soğuk suya tutup süzün ![]() ![]() ![]() İlk önce una, sonra çirpilmiş yumurtaya, en son galeta ununa ve peynir rendesine bulayin ![]() Sıvı yağı orta ateşte ısıtın ve kereviz dilimlerini bu yağda kızartın ![]() ![]() Sosla veya garnitür olarak yemek yanında servis yapın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|