![]() |
Sebzeli Kiş Lorraine |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Kiş LorraineSebzeli Kiş Lorraine Tarifi - Sebzeli Kiş Lorraine Nasıl Yapılır - Sebzeli Kiş Lorraine Malzemeleri Malzemeler Hamuru için 500 gr ![]() 250 gr ![]() 3 adet yumurta 5 gr ![]() üzeri için kaşar rendesi tuz Beşamel sosu 1 tatlı kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı un 1 su bardağı süt 200 ml ![]() az muskat rendesi tuz Üzeri için 1 adet soğan, küp doğranmış 3 diş sarmısak, kıyılmış 1 adet sarı dolmalık biber, jülyen kesilmiş 1 adet kırmızı dolmalık biber, jülyen kesilmiş 2 adet kabak, içleri temizlenmiş, jülyen kesilmiş 2 adet havuç, jülyen kesilmiş 150 gr ![]() 4 çorba kaşığı zeytinyağı karabiber, tuz Hamuru için: Unun ortasına yumurta, tereyağı, yaş maya, tuz ekleyin iyice yoğurun ![]() ![]() Üzeri için: Bir tencereye zeytinyağı, soğan, sarmısak, havuç, brokoli, biberleri ve kabağı sırayla ekleyip soteleyin ![]() ![]() ![]() Beşamel sos için: Tereyağında unu kavurun, un hafif sararınca azar azar sütü ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru fırından alıp üzerindeki kurubakliyatları çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|