![]() |
Taze Fasulye Mücveri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taze Fasulye MücveriTaze Fasulye Mücveri Tarifi - Taze Fasulye Mücveri Yapılışı - Taze Fasulye Mücveri Nasıl Yapılır - Osmanlı Taze Fasulye Mücveri - Osmanlı Sebze Yemeği 500 gr fasulye ½ demet maydanoz ½ demet dereotu 3 dal taze soğan 3 yemek kaşığı beyaz peynir 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 adet yumurta 4 çorba kaşığı un 2 su bardağı zeytinyağı (kızartmak için) Fasulyeler çok ince şekilde doğranıp kaynar suda 3 – 4 dakika haşlanır soğutulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|