![]() |
Bezelyeli Madalyon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bezelyeli MadalyonBezelyeli Madalyon Tarifi - Bezelyeli Madalyon Yapılışı - Banvit Yemek Tarifleri - Banvit Tarifleri ![]() İçindekiler: 1 paket Banvit Hindi Madalyon 500 gr sultani (araka) 70 ml zeytinyağı 2 adet orta boy soğan (kalın halka doğranmış) 250 gr mantar (kalın dilimlenmiş) 1 adet ufak boy havuç (kalın jülyen doğranmış) 1 tatlı kaşığı karabiber (dövülmüş) 1 demet dereotu (iri yapraklanmış) 80 ml su (kaynar) Zeytinyağını ısıtıp soğanları katın ![]() ![]() ![]() Aynı tavaya, etleri yerleştirin her iki yüzleri altın sarısı renk alıncaya kadar 3`er dak ![]() ![]() Sultanilerin kalın kısımlarının kılçığını boydan boya keserek alın ![]() Etlerin üzerine sırası ile soğan, mantar, havuç, karabiber, dereotunun yarısı ve sultaniyi yayın ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan dereotunu serperek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|