![]() |
Arapsaçı Kavurması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arapsaçı KavurmasıArapsaçı kavurması tarifi - Arapsaçı kavurması yapilisi Bir bağ arapsaçı, bir adet kuru soğan, bir sap pırasa, yarım çay bardağı zeytinyağı 2-3 adet köy yumurtası, tuz, süzme yoğurt, pul biber, taze çekilmiş karabiber ![]() Arapsaçını temizleyip yıkayın, soğan ve pırasayla birlikte ince ince kıyarak malzemenizi hazırlayın, zeytinyağını tavada ısıtın, soğan ve pırasayı birlikte kavurun, arapsaçını ekleyin, biraz tuz serperek karıştırın, kapağını kapatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|