Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
enginar, kalbi, peynirli

Peynirli Enginar Kalbi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peynirli Enginar Kalbi





Malzemeler

1 konserve enginar kalbi

1 yk kuru maydanoz

1 1/2 yk permesan peyniri

2 yemek kasigi dolusu mayonez
Yapılışı

Enginarlari suzdukten sonra ortalarindan ikiye bolun Kesik kisimlari asagiya gelicek sekilde kagit havlu uzerine koyun Sularinin suzulmesi icin 10 dakika birakin Mayonez, permesan peyniri ve kuru maydonuzu kucuk bir tabak icinde karistirin Bicak ile enginarlarin kesik yuzlerine esit sekilde surun


Firin tepsisinin uzerine yerlestirin Onceden isitilmis 175 C (350 F) firina surun 12-13 dakika kadar pisirin


Yapimi cok kolay bu lezzeti yemegi cok seviceksiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.