![]() |
Tübyaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() TübyazTübyaz tarifi - Tübyaz yapılışı - Tübyaz malzemeleri ![]() Malzemeler 4 Patlıcan 200 gr Beyaz Peynir 3 Yumurta 1 Domates 7-8 Dal Kıyılmış Maydanoz 4 Yemek Kaşığı Sıvıyağ 4 Yemek Kaşığı Galeta Unu 1 Çay Kaşığı Hindistancevizi Rendesi Tuz, Karabiber Yapılışı Patlıcanları kabuklarıyla, uzunlamasına ortadan ikiye keserek kaynar tuzlu suda 5 dakika haşladıktan sonra iyice süzülmesini sağlayın ![]() ![]() ![]() Patlıcan içlerini ince ince kıyarak bir kaseye alın ![]() ![]() Hazırladığınız harcı patlıcanların içine doldurun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|