![]() |
Çavdar Ekmekli Domates Yahnisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çavdar Ekmekli Domates YahnisiÇavdar Ekmekli Domates Yahnisi Tarifi - Çavdar Ekmekli Domates Yahnisi Nasıl Yapılır - Çavdar Ekmekli Domates Yahnisi Malzemeleri Çavdar Ekmekli Domates Yahnisi 6 domates (kabukları soyulup, çekirdekleri çıkarıldıktan sonra, iri doğranmış) 1 çorba kaşığı natürel zeytinyağı 1 soğan (ince doğranmış) 2 kereviz sapı (ince doğranmış) 2 diş sarımsak (ince kıyılmış) 2 tatlı kaşığı taze fesleğen (kıyılmış; ya da 1 tatlı kaşığı kuru fesleğen) 1/2 tatlı kaşığı maydanoz (kıyılmış) 1/4 tatlı kaşığı tuz bir tutam karabiber (taze çekilmiş) 2 çorba kaşığı tozşeker 2 çavdar ekmeği dilimi (kabukları alındıktan sonra, küçük küpler halinde kesilmiş) Önce fırınınızı 160 °C'a ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|